onsdag 28. mars 2012

Påskepynt fra i fjor.

I dag har eg tatt fram påskeegga som eg laga i fjor. Dei får gjera nytten i år  også.

Tida mi strekk ikkje til , eg rekk ikkje gjør det eg vil !!!

004      007

010

003

Denne  søte sukkerbitskåla kjøpte eg på bruktbutikken for ei stund sidan.

001

Basilicum i kjøkkenglaset luktar fortreffelig !!!

Last year I made these Easter eggs. I’ll use them this year  as well, I am too busy to  make new ones.

I bought this nice saucer at our second-hand shop some time ago. 

A pot with basil  smells lovely.

HA EIN FLOTT DAG !!!

(Have a nice day !)

10 kommentarer:

h.espe sa...

Hei på deg Sigrid!
Ikke noe problem med gjenbruk av fjorårets egg når de er så flotte som dine :) ja, og gjenbruk er det hos meg og! No nærmer påskeferien seg, og jeg gleder meg til dager hjemme i Nordfjord :)

Nyt dagene!!

Goklem fra hildegunn

h.espe sa...

Uff, ikke så enkelt å treffe knappene på iPhonen, så nå fikk du nytt navn...

Unknown sa...

Hei hei, så lekkert ;))
NYDELIGE egg og det er jo fint med påskepynt fra i fjor eller året før der for den saks skyld ;))
Bruker også litt fra i fjor men har kjøpt meg to nye egg i år fra JDL ;)
Jeg har nå åpnet nettbutikken om du vil inn å se, der finner du det meste av hva jeg har i butikken også ;)Landligehjem.no, har 10% rabatt på alt der, og mere kommer det i de nærmeste dagene ;)
NYT av skjønne dager og kos deg masse i påsken ,)

Klemmer fra meg,
Anki

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så flotte påskeegg må da jammen ha holdbarhet i minst to år. Ja, flere også :D

Her i huset er det egentlig veldig lite påskepynt. Mest vårlige ting da jeg ikke liker den kraftige påskegule fargen så godt.

Klem

Fjordheim sa...

Dei eggene var jo flotte.
Driver å lager noen nå, men får ikke til de rosettene på toppen.Så de blir nok noe enklere enn dine ja.
Krydderplanert er det jo herlig å ha på kjøkkenet. Godt å ha noen ferske krydderurter til matlagingen også.
Koselig sukkerskål.
Ønsker deg en god kveld :)

Viola sa...

En kunstner du! :) Vakre påskeegg du har laget! Sist jeg laget det, var på grunnskolen.. :) Det var falktisk artig husker jeg, legge lag på lag.. :)
Neida, du trenger da ikke lage flere, disse er så fine så! :)

Basilikum er kjempegodt!! Mmmm! På smelta ost og tomater! :)

blackenpot sa...

Nydelig påskeegg, det kan trygt brukes om og om igjen! Du er flink.

Ønsker deg en fin påske.

annepå(vest)landet sa...

Lekre påskeegg:) men eg e no nett som ungane eg då....egentlig meir interessert i innholdet;)

God påskeferie t deg og gubben:)
Kanskje stikke eg t støls i veko, stikke kanskje innom hytto om du e der...

Black Feathers sa...

Så fine egg du har laget. Gjør vel ikke noe om de er fra i fjor, de er jo kjempefine uansett. Ønsker deg en riktig fin påske ;)

sa...

Hei :)
Håper du får en fin påske ♥
Siste sjanse for å vinne BoligDrøm abonnement hos meg i dag ;)
Og påskegave fra Solstrand Interiør trekkes på onsdag ;)
Klem Anette