mandag 31. mars 2008

HELGEAKTIVITETAR !Denne helga har eg gjort alt mulig for IKKJE å begynna på malingen av stuetaket! Desse rød og trekvite stolane ( 6 stk) har lenge hatt behov for litt oppfriskning!

Resultatet
Så fram med sandpapiret og malarkosten! Setet på stolane har eg beisa og så lakka etterpå. Eg vart ganske fornøyd med resultatet.Dette er heklafirkantane som eg begynte på , men eg ombestemte meg litt underveis (typisk meg !!) Så det blei ikkje til at eg satte dei sammen med det grønrutete stoffet eg hadde kjøpt. Eg fann ein gamal damaskduk (med ein del flekkar på) som eg fann ut at eg skulle bruka i steden. Det grønnrutete stoffet skal eg kjøpa meir av og laga nye puter til benken på verandaen.Hagebordet har fått eit par strøk med kvit oljemaling........vart ikkje heilt fornøyd, men no har eg nå kjøp lasurolje og, så eg får prøva meg fram. Kanskje eg skulle hatt ein an farge ?HJELP!!! Vi har dette forferdelige trapperekkverket i stua !! På enden går det heilt opp i taket. Eg ane ikkje åssen eg skal få det til å se fint ut. Alle gode tips tas mot med stor takk. TRAPPA ER HUSETS MARERITT !!Ned til 1.etasje er trinnene trekvite, mens sidene og opptrinnet er malt kvitt. Her er også spilene tatt vekk.


Når eg tenke meg om så blei helga ganske produktiv alikevel, og eg skal ikkje masa meir om dette stuetaket mitt FØR eg er begynt å mala på det !


Takk for alle koselige innlegg eg har fått, og takk for at du stakk innom her også!
Ha ein god dag alle saman!

4 kommentarer:

Magny sa...

Så Bra helg du har hatt... den nymalte stolen ser helt ny ut! hadde 8 slike stole her, fra Ikea, tok de til hytta der de er malte,- blei nydelige ,vett du! Og den duken... trodde ikke noen i våre dager kunne lage slike, det er jo sånt ei finner på kistebunnen etter oldemor! Du er bare RÅFLINK!! Vakkert håndtverk!
Du blir glad den dagen trappa er malt,- men guri for en jobb!
Og harfruestolen, - ikke like bra som bienes hemmelige liv, men dog bra...

Anemone sa...

Så trivelig med "nytt" besøk, velkommen skal du være tilbake til en halvtullete kjærring fra trøndelag.

Elisabeth Augusta sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Her hos deg var det trivelig, så jeg kommer igjen. Kanskje jeg kan få litt oppussingsinspirasjon. Det hadde gjort seg ;-)
Hekledamasken ble nydelig. Et lurt valg av stoff.

Maret sa...

Hei- hei, her har eg vist ikkje vert før.
Artig side du har...
Kjem nok innom igjenn, takk for titten.