onsdag 7. mai 2008

ENDELIG ........

Ja, endelig har eg fått litt system på arbeidsrommet. Gamle hyller har blitt malt kvite. Kassettar fra Ikea er fulle av interiørblader, hageblader og reisebrosjyrer.

To nye hyller fra Ikea er komt på plass også ............men enda litt rot på golvet som må plasserast!


Arbeidspult på motsatt vegg av det første bildet. Eg vurderer å mala arbeidspulten også, men har egentlig lyst på eit anna arbeidsbord, så eg får sjå det litt an.


Ei kiste er god å ha ......... den rommer utruleg mykje! (rot !!)

Og litt frå hagen. Det har vert kjempevær, i dag var det 20 grader. Om ettermiddagane har eg vert i hagen og pusla og stellt med plantene. Kuleprimulaen blømer fint no.

Bergblom og forglemmegeisøster.


Dette er fra inngangspartiet, det er under tak i forbindelse med ein carport. Det er litt vanskelig å få blomane til å halda seg fine her, sikkert litt mørkt. I år prøver eg med krysantemum og fuksia. Dersom du har noen bedre forslag, mottar eg det med stor takk.

Ha ei fin veke alle saman!

10 kommentarer:

Tulip sa...

Så kjekt å få rydda i hyller. Det hoper seg fort opp litt mye av det gode...Kjenner så absulutt til det!

Så utrolig tøff den store blå boksen oppå hylla på det første bildet! (Her studerer vi detaljer, ja!)
Hva har den inneholdt før? (For den så gammel ut.Stemmer ikke det?)

Tulip

Fjordheim sa...

Har nok ikke mye å råd å gi når det gjelder blomster nei. Det såg veldig koselig ut der nå i hvert fall. Håper det går bra med de.
Det var blitt veldig bra på arbeidsrommet ditt. Syns det fort blir noe rot der selv om en mener en har system på ting. Men det er vel bare jeg som ikke er flink nok til å få ting på plass igjen. Må ha en ryddesjau der om ikke så lenge. Kanskje jeg tørr vise bilder derfra etterpå. Men så fint som hos deg blir det ikke for jeg bruker et gammelt kjøkken som arbeidsrom.
Ha en god dag.

Marit sa...

Godt å få orden i "sysakene" og vite at alt har en fast plass. Syntes kista de var helt knæsj, sånn ei skulle jeg også likt å hatt.

Ellers får du ha lykke til med blomstene du har satt ved inngangspartiet. Vet at fuchsia foretrekker skygge fremfor sol, så da er det håp ;-)

Fin uke du også.

Lindas Hus.. sa...

Hei!så flott det ble på arbeidsrommet ditt.Herlig å få orden i hyllene.Skulle gjerne fått meg arbeidsrom.Eller helst et hus i hagen.Flotte blomster hos deg.
God helg!Hilsen Linda :))

Magny sa...

trur nok blomane bløme villig og godt hos deg!
skal du forersten til Frankrike i sommar??
ha ei god pinse!
magny :)

Hespe sa...

Jaaa, slik vil jeg også ha det på mitt hobbyrom! Sliter litt med å få system....

Ønsker deg en herlig pinse!

Klem Hildegunn

liven sa...

Heisann!1 Så flotte bilder!!Kuleprimulaen min komdessverre ikke i år....den har dødd i løpet av vinteren!!
Nå får vi oss kontor også!! Der skal vi legge nytt gulv ellers er det ganske nyoppusset!!Har en som er selvstendig næringsdrivende og har til nå hatt alt i et skatoll i stuen!! Skal bli greit å få et sted til å ha ting.
Ha en fin fredag:O)

KKannDesign sa...

Hei hei!

Ojojoj..så masse flotte bilder - likte så godt de fra campingvogna - det må være en fantastisk flott plass!

Så kjekt å få orden på arbeidsrommet - syrommet mitt er så rotete at jeg ikke kommer inn lenger - derfor blir det ikke sydd noe heller - hmmm...skal se om jeg kan få gjort noe med det! Vil så gjerne sy litt igjen!

Linker deg - vi blogges!
Ha en fin fin lørdagskveld!

Smil fra KKann

Synnøve sa...

Hei hei, takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Så deilig å få ryddet opp i hyller og skap, det er godt å få det gjort :) Og nydelige blomster du viser fra hagen din, noen av de samme som jeg har, fuchsia og mageritter, de er jo så flotte... Ha en fortsatt fin helg! Synnøve

HildeS. sa...

Det er godt å få rydda, og få litt system i hyllene.
Kista di var kjempeflott, og det er godt med ein plass å ha litt "rot" i:)
Blomebilda dine var nydelege:)