tirsdag 29. juli 2008

Fortsettelse på ferieturen........

Her komme fortsettelsen av ferieturen vår i Europa. Det blir sjølvsagt bare noen små smakebitar, det var mange bilder å velga mellom......
Dei første bildene er fra Goslar i Tyskland. Her budde vi både når vi reiste sørover og på vei heim att.Gamlebyen i Goslar er eit syn vert og vi stoppar alltid her når vi reiser gjennom Tyskland.

Det er utruleg mange flotte bindingsverkshus her.

Vi budde her på Gästhaus Schmitz. Kjempekoselig og fint og det ligg midt i gamlebyen.


Ytterdøra på Gästhaus Schmitz.

På rådhusplassen er det klokkespill kvar 3.time.

Wirtshaus an der Lohmühle - her spiste vi. Kjempegod mat.


Dette er ein annan by i Tyskland som vi likar oss godt i -- Dinkelsbühl. Gamlebyen er omgitt av ein bymur med fleire tårn og husene er flotte og velstelte.Dette er fra Melsungen.


Lengre sør i Tyskland. Her er det ein annan type hus enn lengre nord der bindingsverkshusa dominerar. Dette er i Garmish-Partenkirchen. Utruleg flotte maleri dekorerer husene.Her budde vi med utsyn mot Dolomittane (østlege del av Alpene) Dette er i Østerrike.


Tur i 2000m høgde med utsikt mot Dolomittane (her er vi i Italia). Det var kjempeflott å gå. Det merkast litt at ein er høgt oppe, men samtidig så virkar det ikkje så høgt til fjells. Her er tregrensa på ca 1900 meter og det er jo atskillig høgare enn i Norge.
Kyr på beite i høgden.


Avsluttar med dette bildet frå turen vår og lar det vera eit teikn på ein på alle måtar vellukka ferie. Dette blei visst meir ein reiseblogg enn ein interiørblogg, men eg lovar å koma sterkare tilbake med interiør når hausten nærmar seg.

Då eg kom heim frå ferie låg det ein award frå Minime (Saligrot) og venta på meg. Den blei eg kjempeglad for. Eg skal senda den vidare, men det er litt hektisk her akkurat no, men det kjem....

Fortsatt kjempegod sommar til alle.


8 kommentarer:

Hespe sa...

Oi, oi, oi - så utrolig flott tur dere må ha hatt, og nydelige bilder du viser :o)

Min lille statusrapport fra hagelivet i Portveien er at det er HERLIG! Føler jeg har ferie, selvom jeg jobber. Utnytter og NYTER ettermiddagene/kveldene til fulle. Lever som om jeg er på ferie, med sene kvelder og vin på verandaen.... Går det an å ha det bedre..??

Fortsatt herlig uke til deg!!

Klem:o)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Kjempefine bilder du har fått med deg fra turen din. Får så lyst til å reise avgårde jeg også. Det nest siste bildet ga meg "Freia Melkesjokolage" følelsen ;-)

Kos deg du!

Klem fra Marit

Tone sa...

Hei, det var hyggelig å droppe innom bloggen din! Feriebildene minner meg om mange turer nedover, vandring ifjellet i alpene, og bierstuben og markblomster, flotte hus og enorme blomsterkurver ut fra terassene.
Men det var mange år siden - kanskje på tide med en sånn tur igjen!
Ha en fin dag!
Hilsen Tone

liven sa...

Åh så masse flott du har sett på ferieturen din!!
Mange flotte hus og den nydelige naturen!!
Vet du....jeg tenker på boken om Heidi:O) Men det var vel i Sveits!!

Her tordnet og lynte det i går også men det kom ikke en dråpe....må ut og vanne etterpå!!
Ha en fin kveld:O)

Tiril sa...

Så mye flotte bilder fra ferieturen din, har og
vert ned igjenom dette, men det er mange år siden nå.
Får så mye med når du bruker bilen...
Nå blir det helst pr. fly, så en kommer ikke så mye rundt,
Men dette vekket gode minner, sør tyskland er flott.

chatrine sa...

Heihei!
Hærlige feriebilder!
skjønner denne turen har vært fin!:)
Godt med ferie!

Så må du bare fortsette å nyte sommeren!
Klem fra chatrine:)

Hespe sa...

Heisann...
Ja, det må jeg si - nettopp kommet hjem, så drar du igjen.. :o) Men duuu, Kreta hørtes helt herlig ut! Hvor på Kreta skal dere??? Har selv vært både i Chania/Neo Cora og Rethymno. Likte meg spesielt godt i Neo Cora. Nå er det bare 3 uker til jeg drar 2 uker til Kos:o) Masse sommergleder å se frem til enda altså... :o)

God tur til Kreta - koooooooos deg!

Mange klemmer fra Hildegunn :o)

Hespe sa...

Da må dere bare kose dere altså, det kommer til å bli kjempebra!! Om dere liker å gå tur, anbefaler jeg Samarie ravinen. Det var en helt fantastisk tur. Og om dere får "masse tid til overs" så anbefaler jeg et besøk i den lille fiskerlandsbyen Agie Galini. Helt nyyydelig!!

Goooo tur (..hi, hi - tror jeg kryper opp i kofferten og blir med jeg..).

Klem :o)