søndag 11. desember 2011

Stemningen kommer seg ....

Enda ei helg er snart over.  Og eg har brukt den bra . . . .  slappa av og kjent at det var godt i ei travel tid. Har pakka inn dei gavene som skal sendast og skrive ein del julekort.

009

Eg har kjøpt inn litt kaker og lefser frå eit julemarked (eg er jo så dårleg til å baka sjøl !!). Dei siste julepresangane  (nesten !!) er òg i boks, det blei ein tur til Husnes i helga og der finn eg alltid noe fint hos Baronessa.

006       007

Men huset er utrolig rotete for eg holder jo på med saker og ting overalt ... . . .  og så må eg jo hugse på å slappa av innimellom.

Ha ei flott ny veke!

5 kommentarer:

liven sa...

Koselig julestemning hos deg sigfrid....og en veldig fin ny header!!

Ha en fin kveld...og kos deg
Klem klem!

Grønsdal Gård sa...

Koselige bilder :)
Baronessa er farlig å stikke innom. Har du forresten vært innom bruktbutikken i Uskedalen? Den var selvfølgelig stengt når jeg var der sist, men lurer på om jeg må ha meg en tur ganske snart igjen :)
En fin 3.søndag i advent til deg :)

Fjordheim sa...

Kjenner meg igjen i det med huset nå før jul. Rydder et sted, og så forflytter bare rotet seg. Men slik ser det ut for at det bare må bli. HAr så mye julepynt som skal frem så det tar litt tid å få plasert alt.
Ønsker deg ei riktig god
adventsuke :)

Tovepia sa...

Ja viktig å slappe av innimellom, det er sikkert! Her er det også rot i alle rom, men løper lett forkava rundt og leter etter mye som er kommet bort:O))
Nyt førjulsdagene videre, klem fra meg;

Sonja sa...

Koselig julepynt hos deg.
Ønsker deg og dine en riktig God Jul.