mandag 28. mai 2012

Hei, hei i sommervarmen !!!


Lenge siden sist innlegg nå ! Pinsehelga har eg kosa meg ute i fjorden der campingvogna vår er. Ingenting er blitt gjort, bare slappa av i sola, sett på sjøen, hørt bølgeskvulpa  ………  det var bare så deilig og nødvendig.

093         109       104

Ein nydelig tur innover dalen var også verd å ta med seg.

121      119      122

Heime er epleblomen sprunge ut. Kvardagane har vert kjempetravle så hagen har levd sitt eige liv.

129    139

17.mai helga var eg i København. Ei kjempefin langhelg.

         183

I dag skal dagen nytast i hagen .  Ei fin oppladning til nok ei hektisk veke (sonn går det når ein tar på seg mange ekstraoppgåver !!!!)

NYT DAGEN !

8 kommentarer:

Linda sa...

flotte bilder fra en solrik helg.
deilig å slappe av med tean i tanga.Ha en flott dag i hagen:))

Brunt sukker sa...

Så fine bilder du tar...viktigt å bare nyyyte og avogtil!!!ha en fortsatt strålende dag!!!her blåser det litt i dag mvh Eli:))

stallnilsen sa...

Det e deilig og ikke gjøre noe, helgene skal egentlig bare være og kose sæ, man har ellers en hektisk hverdag, fine bilder, ha en fortsatt fin dag, hilsen Lisbeth ;O)

Ellen sa...

Vi må nok vente litt til på sommeren.. vi som bor her nord. Pinsen har vi brukt til å vaske rundt hele leiligheten! Utrolig deilig å få det gjort!

Hespe sa...

Hei på deg i sommervarmen!
Ja, nå som vi har hatt flotte sommerdager, da er det viktig å nyte dagene så godt vi kan! Er nok det samme for mange i disse tider - vi oppholder oss ute og er travle rundomkring,

Jeg har hatt en deilig pinsehelg - venninnemiddag både på lørdag og i går, og i dag har jeg hatt besøk og vi har grillet på verandaen. Bare kosa neg!! Nå er jeg spent på hvordan det går med streiken. Er selv tatt ut, og det er jo i utgangspunktet ikke det vi skulle ønske. I tillegg er det litt synd at vårt planlagte avdelings seminar til Edinburgh på onsdag antagelig blir avlyst. Etter en tøff vinter, hadde vi alle kunne trenge den turen!

Fortsatt fin kveld til deg vennen!

Klem
Hildegunn

Anonym sa...

Hei! Ja det er godt å bare gjøre ingenting engang iblant.Og spesielt når det er nødvendig og gjør godt.Lenge siden jeg har blogget,men nå skal jeg ha meg en besøksrunde i blogglandia:)
Ha ei flott uke!
Der hos deg er alt i full blomst,her nord har vi hatt snøbyger i dag:(
Klem til deg!

Gry sa...

Fantastiske naturbilder! Høres ut som en drømmehelg i pakt med naturen :) Været har jo vært helt strålende og ennå er det bare mai!! Høres deilig ut med en tur til Køben også, skulle gjerne tatt en tur dit snart. Vi holder på med forberedelser til konfirmasjon for yngstemann, så jeg har vasket i hele dag. Ja ja, greit å få en dytt til å få gjort det ;)

God hektisk uke til deg :)) Klem Gry

Blått til lyst sa...

Skjønne bilder fra vår- og forsommerstemninger på ulikt vis. Vi har et vakkert land!
17.mai-helg i København hørtes deilig ut, i grunnen er det sjelden feil å besøke København.God uke til deg - Liv