tirsdag 19. juni 2012

Siste innspurt . . . .

006

Fine dagar i hage og på veranda i noen hektiske ettermiddagstimar. Men nå er det bare tre dagar til ein lang og deilig sommarferie startar.

009       011

Planer er lagt, men når vi reiser er litt veravhengig. På planen står Lofoten og Nice. Ingenting er betillt , vi tar det som det kjem som vanleg. Kanskje det blir andre turar også. Og litt heima i hagen må vi vera .

010

Eg har dessutan laga ein reiseblogg, der eg skriv om fine stader vi har besøkt. Den finn du her  eller du han trykka på bilete øverst til høgre (Reise fra A til Å). Kanskje du finn eit reisetips !!? Eg skal prøva å laga minst eitt innlegg pr. bokstav i alfabetet.  Så under etiketten K så finn du København, under M så finn du Marseille og så vidare.

GOD FERIE !!!

6 kommentarer:

Viola sa...

For noen vakre blomster du har, og så mye fint! Sommeren er kommet til deg, det kan jeg se! :) Her er det også varmt og fint sommervær i dag, det måtte man benytte seg av, vet aldri når det blir kaldere igjen..

Blir spennende å følge med på dine reiser igjen. Jeg har vært i Nice, en veldig vakker by. Men jeg har veldig lyst på Lofoten, der har jeg aldri vært!! =)

Åååå, en reiseblogg, så spennende, jeg skal besøke den nå! :)

God sommer og reise med klem fra meg! :)

Viola sa...

Mange flotte bilder på reisebloggen din! :) Jeg fikk nesten lyst å besøke Marseille igjen.. jeg var også oppe på Notre Dames de Marseille.. veldig vakkert der oppe og litt av en utsikt! :) Men kirken var dessverre stengt.. kom for sent frem :)) etter en dukkert i havet :D

Klem! :)

liven sa...

Så fint det er hos deg Sigfrid...og så mye koselig som du har på altanen din!
Her venter jeg på fridager slik at jeg kan ta et tak...med fem-seks dagers arbeidsuke har det ikke blitt mye hagearbeid...
Men snart er det ferie :)
Så kjekt at du har laget en reiseblogg...skal kikke med en gang :)

klem!!

Hespe sa...

Herlige, herlige bilder Sigfrid, du har det så flott!
Ja, nå nærmer det seg ferie for oss begge to, jeg har bare to arbeidsdager igjen før jeg vender nesen hjem mot Nordfjord - gleder meg myyyyyyyye! Lofoten og Nice - spennende reisemål begge to, og blir nok flott på hver sine måter :)

Da må du ha en kjempefin ferie - nyt, nyt, nyt -
og så sees vi kanskje langsmed.... ;)

Goklem fra Hildegunn

Barbara sa...

I love your balcony too! I will also visit your travel blog! Have a wonderful Midsommer! Hugs, Barbara

Fjordheim sa...

Høres herlig ut med lang ferie for deg snart. Det blir godt for deg.
Så flott med en reiseblogg. Må nok inn å se litt på den en dag.
Ha en herlig dag :)