torsdag 24. april 2008

Vårforberedelser på verandaen ... og litt anna!

Denne løkta kjøpte eg meg i Stavanger forrige helg.

Kurvstolane - det er to av dei - har fått nye trekk denne veka.

Det har putene i benken også. Så nå er alt klart til å innta verandaen. D.v.s. vi har brukt den heile denne veka. Deilig og avslappandes å sitta der på ettermiddagane etter jobb. No manglar det berre ein del blomar i krukker og kar og blomsterkassar + løkter og litt dill og dall!


Arbeidsrommet har sett slik ut - og endå verre - i noen dagar no. Eg kjøpte et par kvite hyller på Ikea i Stavanger og då var tida inne til å mala dei lysebrune eg hadde frå før, kvite.

Det er det eg holde på med her. Hyllene frå Ikea har eg ikkje fått enda, handla litt mye så det var ikkje plass i bilen. Hehe! Sønnen tar dei med neste helg når han kjem hit.


I går var eg på bruktbutikken............ har lenge vert

på utkikk etter ein kommode der ikkje bunnen dett ut av skuffene. Og der sto jo denna i heiltre, så då var det bare å kjøpa. Så fikk eg den jo ikkje inn i bilen hverken i baksetet eller bagasjerommet...typisk meg med mitt øyemål!!!! Gidda ikkje kjøra heim og henta tilhengaren og gubben var ikkje heima. Så då måtte min far på 82år koma med sin bil og redda meg !!! Hehe! ( Og det er jo ikkje første gang!!) Skal selvfølgelig mala kommoden og setta på nye knottar.
Ja, slik har mi veke vert itillegg til arbeid i hagen (ja også jobb da!) No må eg laga ei kake ... og eg er dårlig til å baka! Men det fins jo eit bakeri hvis eg mislykkes ....... eg har burdsag i morra, men det blir nå ikkje den store feiringa!
Ha ein fin dag og ei kjempefin helg til alle!

11 kommentarer:

Min verden sa...

Helt fantastisk lykt og kjempefin kommode! Veldig bra. Arbeidsrommet ditt ser ut som hele huset mitt. Hele huset er nå fylt av interiørblader, hageblader, lånte hagebøker, mine hagebøker, fjorårets utgaver av hageblader osv. Det er på stua, på soverommet, på gjesterommet! På kjøkkenet og i gangen er det planter som venter på varmere tider. hehe - godt å se at det ikke bare er meg. Har kjøpt noen plastikk kasser, men har ikke kommet så langt at det er vel forvart oppe i. Jeg mangler arbeidsrom med hyller. Du er heldig som har det! Snart god helg. Da skal jeg rydde og male kommode også! Hanne

liven sa...

Gratulerer så mye med dagen!!
Flott lykt og kommode!!
Godt å ha en sprek far som kan hjelpe til:)
Håper du får en fin dag:O)

Tonje sa...

Hei!
Og tusen takk for din koslige hilsen på bloggen min=)

For noen nydelige funn du har gjordt da...den lykten var bare helt super flott...og den kommoden kommer til å bli så vakker når den får litt vakker stell av deg=)

Håper du får en flott helg=)

Hespe sa...

Go' lørdag formiddag!!
Ja,kan tenke meg du gleder deg til å komme igang med utesesongen. Nydelig fin lykt du har kjøpt, og hagemøblene har fått flotte puter :o)

Tusen, tusen takk for tipset omnettsiden.Har vært innom og tittet, og der var det jo masse av flotte tovede vesker. Da er jeg snart klar vet du, med neste prosjekt!!

Ha en herlig helg videre!

Klemmer :o)

Fjordheim sa...

Hei. Takk for hilsen på min blogg.
Det var en flott kommode. Ja de gamle er best. De gjorde skikkelig arbeid da. Den lykta var nydelig.
Skal en tur til Jæren snart. Og da er det visst mange plasser jeg skulle vært innom å sett litt. Burde nok hatt mer enn en langhelg. Godt med god plass og mye hyller på arbeidsrommet. Er heldig å har et gammelt kjøkken til arbeidsrom. Masse skap der i hvert fall. Håper det er greit at jeg linker til deg. Ha en god dag.

Landliv sa...

Så moro å se prosjektene dine! Jeg elsker lykter, og denne var jo kjempeherlig. Ga bort en hvit metall-lykt til naboen som har bursdag i dag akkurat nå.

Og du! Så fint det ble med de nye trekkene... utrolig herlig. Ruter er min favoritt, har alltid vært det og er det fremdeles. Jeg synes det er så klassisk og pent uansett moteretninger.

Helgehilsen fra meg

Beate sa...

Gratulerer med overstått :)
Håpa kaka smakte, enten den var hjemmebaka eller bortekjøpt.
Så koselig det så ut med vårforberedelsene dine. Herlig når man kjenner at nå er det vår.

Godt å få rydde og sortere på arbeidsrommet også tenker jeg.

Marie sa...

Her er det mykje nytt og fint ser eg! Blir fint når malearbeidet er ferdig! Koselege puter du har sydd også.

Ha ein finfin søndag :)

KKannDesign sa...

Hei hei..

..så koselig at du tittet innom meg!
Det ser så koselig ut inne hos deg, så jeg kommer helt sikkert tilbake!

Du så flott den blå kommoden er - og sikkert blir - når den blir malt!

Og så koselig puter i hagemøblene - deilig å komme ut litt nå etter en lang vinter! Våren er sååå deilig!

Ha en fin fin søndag!

Smil fra KKann

Lindas Hus.. sa...

Hei!Gratulerer med dagen.Håper kaka kom vel i havn.Flott lykt.Herlig når en kan nyte vårkvelden ute.Her er det regn i dag.Det er jo bra for blomstene,som spirer og gror.
Lykke til på hobbyrommet.Flott kommode.God søndag.Hilsen Linda :)

Hilde sa...

Takk for din kommentar hos meg - Koselig å bli "kjent" med nye bloggere, vet du..Så fin lykt du har og den kommoden var knall-fin, jeg ser for meg den i hvitt,men du har kanskje tenkt deg en annen farge???
Godt med snille foreldre, ja..
Likte bloggen din veldig godt, så her kommer jeg tilbake, ja..
Ønsker deg en fortsatt god kveld!!