tirsdag 24. juni 2008

Det begynte med .......

........ at det regna og eg hadde bestemt meg for å rydda på loft og i kjellar. I kjellaren sto denne krydderhylla full i rot (gubben sitt!!). Då fekk eg ein idè, tømte rotet oppi verktøyskrinet hans ( det er ikkje noe verktøy der allikavel !!) og skrudde ned hylla. Og der stoppa ryddinga .....hehe!!

Alle pastskuffene (skaraplast) fekk seg ein god vask. Eg fekk ikkje alle lika blanke, noen har endå litt gulskjer i seg. Noen gode vaskeråd ???


Så var det fram med malarkosten. Og i sammen slengen så malte eg også ei ramme og ein gammal dynamittkasse som eg fann på loftet full i gamle sko (!)

Fann ut at hylla passa bedre på arbeidsrommet mitt enn på kjøkkenet. Og alle skuffene blei fyllt med forskjellige greier.

Skrudde opp hylla, men den kunne jo ikkje henga der i lause lufta !!!


Som tenkt så gjort ......ut på verandaen og henta det bordet som eg pussa opp her tidligare. DET kunne jo vera sybord, så slapp eg å rydda vekk PC og andre greier frå skrivepulten når eg sku sy. LURT .......! Ute er det jo bare pøsregn og dessutan så har eg fleire bord der. Dynamittkassen fekk plass under bordet til oppbevaring eller noe anna. Eg trur kanskje at eg skal montera håndtak på den.
Eg ( eller egentlig vi !)har eit bra stort arbeidsrom (12m2) og det er deilig! Eg malte hyller og hadde ein oppshining der for ei stund sidan ( det kan du sjå i tidligare innlegg.)
Vel, bra begynnelse på ferien ......... eg kvilte meg i helga, men eg er ei rastlaus sjel så no var det deilig å gjøra noe lystbetont (mens eg har nedtelling til eg skal ut å reisa).
Ha ei fin veke alle saman!

23 kommentarer:

hannemor sa...

Hei hei...så heldig du er da, som har kjeller og loft fylt med skatter!! Den krydderhylla skulle jeg gitt mye for, de er utrolig fine! Passet jo perfekt til arbeidsplassen din. Kreativ og flittig dame du!!

Ha det godt så lenge,,,jeg skal pleie forkjølelsen min på sofaen resten av dagen!

Klem fra Hannemor

GundaM sa...

Wow, stilig da!!! Fin og ikke minst praktisk;)

tinemor sa...

Så kjekt!
Den hyllen ble jo super til sysaker m.m.
Herlig å ha så stort arbeidsrom da!

anneskreative sa...

Hei , hei
Så fint det ble,,,kjempesmart.
Nå fikk du et fint arbeidshjørne.
Anne

Kerstin sa...

Dette var jo både kjempsmart og stilig. Min drøm er få et rom ledig i huset til hobbyting. Men det atr nok en stund:=)

Du har vært flink!!!!
Klem

Berit sa...

Det var kjempesmart! Og så praktisk når en kan se hva som er i skuffene.
Herlig med eget hobbyrom, det har jeg også, og koser meg stort der om høsten.
Ha en fin uke videre.

Lise sa...

Den hylla er kjempesmart! Mamma har en maken. Jeg trodde en stund du hadde tatt bilde fra hennes hus. hehe Til og med innhold var ganske likt. ;-) Kos deg i den nye kroken på hobbyrommet!

Gamlå sa...

Hei hei. Så krativ du er, og så flott den ble. Den kommer du til ha masse glede av er jeg sikker på.
Gamlå

Hulda sa...

Skikkelig stilig! Den kan du være stolt av. :)

anita sa...

Utrolig flott hobbyrom du har.Ønsker deg en fin og solrik helg.

lillemor sa...

Den hylla di ble jeg litt misunnelig på merker jeg.he.he.Takk for hilsen i bloggen:)Ja, det er Tone Finnangers Tildaer ja.Har laget de etter mønster fra den juleboken.De er veldig søte, men er litt pirkete arbeid, passer egentlig ikke meg som er litt utålmodig.Mest moro å tegne på øyner, ha på hår og pynte;) Ha en fin helg:)

Synnøve sa...

Så flott det ble, og det var jo en veldig praktisk hylle må jeg si...! Kunne trengt en slik selv, med alt småtteriet og rotet det blir på et arbeidrsom, hihi... ;) God helg til deg! Synnøve

Hespe sa...

Så herlig den krydderhylla ble. Den skulle jeg så gjerne hatt selv!!! Minner meg veldig om en som mamma hadde på kjøkkenet for lenge side, men æsj, den er nok havna på fyllinga.... Etter at jeg begynte å blogge, og blir "proppet full" av ideer, har jeg oppdaget at veldig mye av det som er blitt kastet ALDRI burde ha blitt det....
Ja, ja...

Duuu det hobbyrommet ditt var kjempefint. Hi, hi - har du sett min "best og pest", der ser du hva jeg sliter med. Har blitt litt bedre, men sliter fortsatt..

Ønsker deg en fortreffelig helg!! I morgen bestiller jeg sol og fint vær, for da har jeg invitert noen venner på hvitvin og reker i Frognerparken. Er begynt "nedtelling" til min store dag... :o)

Goklem fra Hildegunn

Marianne sa...

Så fint da! Du er jammen effektiv i ferien : )
God helg til deg.
Hilsen Marianne

Minime sa...

Det passa jo perfekt med den hylla til sånn småplukk. Skikkelig god ide!
Blomsten du fikk gjorde nok godt for kropp og sjel kan jeg tenke meg. En blomst, en gave er et veldig håndfast tegn på takknemlighet. Det holder selvfølgelig med et enkelt takk, men... Noen ganger varmer det veldig med noe slikt. Klem minime

Anonym sa...

Jeg hadde skrevet et langt innlegg, men får ikke logget meg på - lukket og svisj var det borte. Ja, ja - Hjørnet ditt ble kjempesøtt og veldig praktisk og hylla di er prikken over I'en. Jeg vasker ting og tang i oppvaskmaskin med sitronsyre. Virker på gamle glass, men er usikker på gammel plastikk. Kanskje ikke verdt å ta sjansen? Hylle som dette hadde min mor også - men den er nok borte vekk! God helg. Min Verden - Hanne

borghild sa...

Så fint det ble alt sammen!! En slik hylle kunne jeg også tenke meg, vet det finnes en i 'matrommet' hos foreldrene mine, men er ikke så sikker på om de bruker den til noe fornuftig, må kanskje høre med de...:-) Synes iallfall det passet kjempebra med hyllen, bordet og kassen sammen! Ha en fin helg og ferie! Klem B:-)

liven sa...

Den hyllen ble jo så flott!! Så grei til sysakene dine da!!
Kjekt å finne slike ting i kjelleren da:)
Dere må ha en fin bilferie og kose dere!!
Kjør forsiktig:O)

chatrine sa...

Heihei!
så fint det ble! de er så stilige de gamle krydder/mel hyllene der. og ingenting gjør det at noen av skuffene er gulaktig.

ha en finfin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

prinsesselinn sa...

hei på deg du ,
Ma jammen si du er driftig,,,
puh, tenket å forslå at kanskjedet hjelper med litt klorin i vannet ? aner egentlig ikke , bare en ide...
ellers så tror jeg det er noe med at bakepulvet utblandet i vann skal hjelpe, skader iallfall ikke å prøve, fin ble den iallfall , og nå kan du bare sette deg rett ned og sy...
Venter på bilder av resultater:-)
GOD UKE:

Tiril sa...

Du de hyllene husker jeg, veldig smart til syrommet ditt, pinlig orden ser jeg.Mange kommer nok til å falle for denne geniale ideen, men det spørs om de har hylla....
Ha en fin ny uke.

Landliv sa...

Kjempepraktisk til oppbevaring! De selger noen liknende på IKEA nå også, bare at det er gjennomsiktig glass i skuffene.

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flott ble den sy/krydderhylla di,flott med blonder og knapper i..
Så fint med eget hobbyrom,det er blitt orden i sysakene....
Misunelig på det rommet.Ja nå er det nedtelling til ferien,det skal bli skjønt.Dere får ha fin tur i Europa.Her i sør blir det hytteliv.
God sommerkveld.Hilsen Linda :))