torsdag 5. juni 2008

MYE UTE, LITE INNE.......

Når det er berre eg og gubben, så sitte vi alltid her , nyte sola, freden og utsikten. Av og til kose vi oss med eit glass vin, eller ei iskald øl nå i varmen.

Planter i krukker og kar. Denne nellikplanta glemte eg ute i vinter og jammen meg har den ikkje overlevd. Får sjå om ho klarer å blomstra også.
No dei siste dagane når gradestokken har nærma seg 30 grader (27 i dag), så har eg søkt tilflukt i hagen under bjørka. Her er det skygge og fint å sitta å lesa eller strikka. Eg pleier å gjera begge deler om ein annan!!

Av og til må vi eta inne og. Jaja, må og må, men det blir nå sonn. Dette er kjøkkenbordet. Ikkje noe særlig utsikt her, rett i naboen sin levegg!

Litt forskjellige blomar frå hagen.


Brikke/gryteunderlag som eg kjøpte med meg frå Antibes i Provence i fjor sommar.

Har begynt å planlegga ferien. Egentlig ikkje så mye planlegging, vi bestiller båten over til Danmark og derfra tar vi det som det kommer. Vi overnatter der vi har lyst og på steder vi liker oss. Det er aldri problem å finne eit ledig hotellrom. Vi drar nok til Istriahalvøya i Kroatia i år. Har vert i Kroatia før, i Dubrovnik...... kjempeflott. Eg glede meg, men det er enda ein måned til vi drar. Kommer meir i seinare innlegg.
Ha ein flott dag. Håper alle får nyta godt av sol og varme!
Takk for alle koselige kommentarar, det er kjempekjekt!

12 kommentarer:

liven sa...

Så koselig på terrassen din!!
Masse fine planter:O) Har fått helt sansen for pelargonium.........nydelige disse hvite også!!

Herlige dager og vi nyter livet!!
Men hardt å være på jobb........
Har langhelg jeg nå og skal ikke på jobb før på tirsdag!

Ha en fin kveld........jeg har vannet blomster:O)!

mali-mo sa...

Koselige sitteplasser du har rundt omkring i heimen! Hørtes spennende ut med den ferieturen, gleder meg til å lese mer om det, det kommer vel kanskje noen bilder og litt "turistinfo" til oss andre som ikke har kommet helt igang med feriekabalen?

Tusen tak for lykke-til ønskene før eksamen! Følte det gikk kjempebra, så det var nok de gode ønskene som gjorde susen! Deilig å være ferdig, nå er det "bare" jobben før ferien om en måneds tid...den som ikke er planlagt hehe ;) Ha en fin kveld!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Det så flott ut under treet i hagen, med strikketøy og god bok.Var på jobb i dag,fikk vannet,lukt og sådd litt blomkarse,litt seint men en skal jo være sammen med beboerne, å da blir sansehagen litt inni mellom.Vi var der ute å sang og spiste is å nøyt sommerdagen.
Ha en fin helg.Hilsen Linda

lillemor sa...

Så koselige sitteplasser du har på terassen og i hagen da:) Så koselig med masse blomster. Her i heimen har det bare kommet opp litt blomster foran inngangspartiet. Venter fortsatt på at noen skal komme å forbarme seg over meg å sette opp espalier rundt verandaen min, så de flotte rosentrærne jeg drømmer om kan bli plantet;)
Den ferieturen deres høres spennende ut, provence ja, det er nydelig.Leide hus der for noen år siden, skal absolutt tilbake en gang. Ha en strålende helg:)

Hespe sa...

Så koselig uteplass du har! Kjenner stemningen - nyte livet, solnedgang og noe godt i glasset, mmmmm....

Ønsker deg en strålende helg - kos deg masse!!

Klemmer fra Hildegunn

GundaM sa...

Du å du for noen stemningsbilder, og den kjøkkenkroken var bare helt, helt nydelig!!! Kunne godt tenkt meg frokosten der inne ja;)

Nyt sola, helga og din kjære!

Sonja sa...

Ja nå har vi fått smaken av sol og sommer.Herlige varme dager.Sitte ute til langt på kveld,nyte synet av nyutsprungne blomster og glede seg til ferieturer.Livet er herlig i sådanne stunder.
Fantastiske bilder du har.
Kos deg og nyt helgen.

Hulda sa...

Her er vi også mye ute og lite inne, men slik skal det være om sommeren. :) Været er flott her også nå! Ser veldig koselig ut på terrassen hos deg.

LISBETH---<-@ sa...

Heisan og takk for koselig besøk og kommentar hos meg! Herlige bilder du viser! Deilig med ferieplaner, halve gøyen er å planlegge og drømme om late dager. Peonen får jeg nok ikke til å blomstre hele juni, men har flere sorter som avløser hverandre, når den mørk rosa er ferdig blomstret er det å vente på den hvite...
Sommerklem

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Du og du slike trivelige bilder du byr på. Masse god sommerstemning på utebildene og veldig trivelig kjøkkenkrok også. Det er herlig å være til når været er så bra. Vi nordmenn er ikke helt vant til denne varmen som kom på brått, men man får gjøre som du gjør: litt i skyggen og litt i sola.

Jasså, så dere skal også til Danmark? Vi tar båten over vi også, fra Oslo til København. Tenk - jeg har aldri feriert i Danmark! Har vært i Køben en helg for 3 år siden, og da lå jeg syk hele helgen. Nå derimot skal vi kose oss. Hvis du er en gammel traver når det gjelder Danmark og opplevelser der, er jeg veldig takknemlig for tips om hvor man bør dra ;-)

Ha en fin uke. Klem.

hannemor sa...

ahh,,,for en koselig liten solkrok dette var. Synes det er så fint med masse ulike krukker samlet...og stolen under bjørka var jo ikke å forkaste en het sommerdag nei...kan tenke meg du koser deg der. Her koker jeg etter kl 16 om dagene...da er det gamle tømmerhuset mitt overoppheta, og i butikken er det badstutemp....huttetu!! Nå blir det visst kjøligere...på en måte litt godt, men du så deilig med sommer!!!

Lykke til med ferieplaner,,,høres kjempekos ut!!

Gamlå sa...

Jeg er målløs, så koselig du har det!! Flotte bilder har du også tatt.

ha en fin uke hilsen Gamlå