onsdag 22. juli 2009

Eg er tilbake......

..... etter nesten 3 deilig uker i Frankrike og litt i Belgia og Tyskland. Eg er full av fine opplevelsar og utrulig mange inntrykk som nå må få synka litt inn.

I dag tidlig har eg vert inne på bloggen min og lese alle kommentarane for dei siste ukene. Mange takk alle sammen for koselige tilbakemeldingar. Eg skal prøva å koma meg rundt på dei forskjellige bloggane i løpet av ein dag eller to.


Lunch på stranda er ikkje å forakta !!
Bloggen min har visst blitt ein reiseblogg i det siste, men eg lovar å gjøra noe med det !!! Kommer sterkt igjen med interiør. I dag står oppgavene i kø, klesvask, ein hage og veranda som ikkje ser ut og så må eg jo pakka ut det eg har med meg heim....... vil nok visa det etter kvart i bloggen.
Ha ein kjempefin sommar vidare alle sammen !

11 kommentarer:

liven sa...

Hei og velkommen hjem Sigfrid:o)
Høres ut som du har hatt det flott!! Tenker du har opplevd en hel masse:o)
Min bror fortalte meg om deres ferie i går som var i Danmark, Tyskland og en liten tur innom Frankrike!! De har reist flere ganger til bondelandet i tyskland! Han forteller om vindistrikter og fjell og nydelig natur! Så nå er jeg litt sugen på å oppleve litt av dette også!!
Ha en fin dag med klesvask og arbeid:o)
Kjekt å komme hjem også tenker jeg:o)

Hespe sa...

Hei og velkommen hjem igjen!!
Høres ut som dere har hatt en helt fantastisk ferie, og bildene taler jo for seg :o) Nydelige!!! Sukk, ja, ikke alltid så gøy å komme hjem til "virkeligheten", iallfall ikke de to første dagene...;o) Kjenner meg sååå igjen i det der med vekta - man koser seg hemningsløst når man er på ferie, og kommer hjem, og skal inn i "normalt" tøy - uff, uff.... MEN, mitt motto er likevel at livet er for kort til ikke å kose seg, så får jeg heller leve på flatbrød og vann når jeg kommer hjem - om jeg gidder det da...;o)

Ha en fortsatt flott sommer Sigfrid!!

Stor sommerklem fra Hildegunn

Fjordheim sa...

Velkommen heim igjen.
Godt at dere har hatt en flott tur med mange fine opplevelser.
Gleder meg til å se hva du har fått med heim i kofferten.
Ønsker deg lykke til med dagens gjøremål :)

Hulda sa...

Så flott ferie dere har hatt. Lunsj på stranda så herlig ut. Likte så godt d første bildet også.

Gamleheksa sa...

Ja takk, jeg vil gjerne at du har reiseblogg ei tid til framover. Det er så koselig å se de flotte bildene dine. Interiør kan vente til vinteren ;)

Maliva`s verden sa...

Velkommen hjem..ja nå gleder jeg meg til å få se reisebrev fra stedene du har vært....Liker litt variasjon her på bloggen jeg..så reisebrev er gøy:O)Klem fra Maliva

Min stil sa...

Velkommen hjem igjen. Fine bilder.
:) Susanne

GundaM sa...

Så koselig å ha deg tilbake, og så nydelige plasser du viser oss her da;)

Nyt sommeren videre du og, trivelig emd besøk fra deg inne hos meg igjen.,)

Klem fra Hegra

Fru. Fryd sa...

Hei og velkommen hjem. Høres ut til at du har hatt en flott tur. Gleder meg til å høre mer fra turen. Du skriver så godt og vet så mye om stedene du besøker, og det gjør det spennende for oss som leser :-)

Hilsen Fru Fryd- Anita

Kerstin sa...

Heisan ... velkommen hjem Sigfrid... er helt sikker på du har hatt tre herlige uker på din reise... herlige bilder fra turen... en deilig lunch på stranda er nok deilig....

Skal kikke igjennom innleggene dine nå... tar sin tid og oppdatere seg....

Nyt dagen O=)
klem Kerstin

Viola sa...

Flotte bilder også her! :) Ser så idyllisk ut med vin og baguette på stranda! Kommer kanskje flere bilder etter hvert også...? Jeg kommenterte det andre innlegget ditt først her jeg da.. :)